COVID19

Nasjonale tiltak i forbindelse med COVID19

Regjeringen publiserte nye Nasjonale tiltak i forbindelse med COVID19 (Corona virus) som gjelder fra 12.3.2020 klokken 18:00
medical-563427_1280

SMS fra Vardø kommune anngående karlegging av luftveissymptomer

Kommuneoverlegen ønsker å kartlegge alle personer med luftveissymptomer i Vardø. Hensikten er å få gjort en vurdering over hvem av disse som må testes...
Pendler skilt

Informasjon til pendlere.

Vardø kommune vil så langt det lar seg gjør å legge til rette for pendlere slik at det vil være mulig å jobbe i annen kommune. Dette gjelder alle og i...
Vardø mot nord

Ønsker du å drive fiske ut fra Vardø?

Her er retningslinjene for å drive med fiske ut fra Vardø. Med noen enkle tiltak så vil du som fisker være i tråd med lokale og nasjonale retningsl...
telefon psykriatrien

Psykiske helsetjenester

I forbindelse med Covid19 pandemien som pågår nå er det mange som har fått endret sin hverdag. Vi er i en uvanlig situasjon som kan føre til ensomhet ...

Alarmtelefonen for barn og unge

Manglende dagtilbud og karantene kan føre til at barn som opplever skadelige hjemmesituasjoner er enda mer sårbare i denne tiden. Det er derfor vik...

Karantenepåbud

  Karantenepåbud Kommuneoverlegen har i dag, med hjemmel i smittevernloven § 4-1 bokstav c), fattet følgende vedtak: Det er innført karantenepåb...
Bilde av en Ipad

Informasjon anngående skolen og barnehagen

Grunnskolen og barnehager stengte torsdag 12 mars med virkning fra kl. 1230 Fredag 0900: Vardø skole har allerede satt i gang hjemmeundervisning...
<<Prev Next>>

Personvernombud

Personvernombudet har et spesielt ansvar for at reglene om personvern følges. Alle kommuner har et personvernombud.

Beskrivelse

Som innbygger i kommunen skal du føle deg trygg på at dine personopplysninger beskyttes og at kommunen følger regelverket.

Personvernombudet er en ressurs og rådgiver for kommunen og et kontaktpunkt ved alle spørsmål om kommunens behandling av personopplysninger.

Personvernombudets oppgaver er blant annet å:

  • informere og gi råd
  • passe på at kommunen følger reglene om personvern
  • hjelpe kommunen med vurderinger og konsekvensanalyser
  • samarbeide med Datatilsynet.

Kriterier/vilkår

Kommunen er en offentlig myndighet og skal derfor ha et personvernombud.

Brosjyrer, dokumenter,
kart og lignende

Lover

Dette er en lovpålagt tjeneste.

Se Personvernforordningen artikkel 37, 38 og 39.

Personvernforordningen
Personopplysningsloven

Veiledning - hvordan få utført eller motta tjenesten

Henvendelser til vårt personvernombud
Du kan ta kontakt med vårt personvernombud, men ikke om alle type spørsmål. Henvendelser til personvernombudet må dreie seg om kommunens behandling av dine personopplysninger eller behandling av personopplysninger generelt. Du kan for eksempel spørre oss om dine rettigheter eller om innsyn i egne personopplysninger.

Tjenesten oppdatert: 24.10.2018 14:47