Hopp til toppmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
9. april:

Status Covid 19 vaksinasjon uke 14

Statistikk til og med uke 14: 342 har fått vaksinen hvor, 203 av disse er ferdig vaksinerte med 2... Les mer

Vardø kommune Bolyst video

Vardø Bystyre vedtok i 2020 å få kjørt et prosjekt for Bolyst i Vardø. Denne filmen er en del av resultatet til dette prosjektet

Bolyst

Oppfordring til deg som besøker vår kommune!

Besøker du vår kommune oppfordrer vi deg til å teste deg for Covid 19 før du reiser og 48 timer etter at du er kommet til kommunen.

Inntil du får svar på Covid test oppfordrer vi deg og til å begrense sosial kontakt, og utvise ekstra forsiktighet mens du oppholder deg i vår kommune.

Følger du denne anbefalingen hjelper du oss og forhindre smitte slik at vi kan holde åpent skoler og andre tilbud til barn og unge.

Corona virus

Testkapasitet Covid 19 i påsken 2021.

På grunn av postgangen er siste dag det er mulig å teste seg for Covid 19 i forbindelse med påsken onsdag 31.03.2021.

Etter denne datoen vil kun personer med indikasjon for test bli testet, da først med en hurtigtest.

For å avtale dette ring legevakt 116 117.

Etter eventuell hurtigtest får du en vurdering av lege for videre tiltak.

Corona test

Innbyggervarsling

Vardø kommune kan varsle innbyggere med telefon/SMS/e-post varsling ved både planlagte og uplanlagte hendelser. Nå kan du som innbygger eller kontaktperson for bedrifter kontrollere og eventuelt endre informasjon om deg for slik varsling.

Innbyggerportal
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |