Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Rådhuset/Glasshuset er stengt:

Rådhuset/glasshuset er stengt frem til 20.8.2020 for besøkende

Les mer

Grunnskole og barnehage

Under grunnskole og barnehage finner man informasjon om skole, SFO og barnehager i kommunen.

Enhet for grunnskole og barnehage har ansvaret for grunnskoleopplæringen til elever i Vardø kommune for elever fra 1. til 10. trinn. Elever på 1. til 4. trinn kan delta på skolefritidsordningen.

Enheten har ansvar for Voksenopplæringen på grunnskolens område.  I tillegg er kommunens kulturskoletilbud lagt under enheten.

Nivå inndeling i skole og barnehager

Fra 2 juni åpner skolen og barnehagene med full åpningstid.

Trafikklysmodell

Grønt nivå kjennetegnes ved av barnehage- og skolehverdagen kan organiseres som normalt. Det vil si vanlig organisering av avdelinger og klasser.

På gult nivå kan hele avdelinger og skoleklasser regnes som en kohort. Barnehagene og skolene må fremdeles ha flere tiltak for å redusere kontakt og holde avstand mellom ansatte og elever.

På rødt nivå skal elevene og barna deles inn i mindre grupper og kohorter. Barnehagene og skolene må vurdere ulike oppmøtetider for elevene og sørge for at elevene og ansatte holder avstand til hverandre.

Detaljer om tiltak og organisering kommer i de oppdaterte smittevernveilederene som publiseres på fredag. Her vil det være ulike tiltak for barnehager, barneskoler, ungdomsskoler og videregående skoler.  

Mer informajson fra utdanningsdirektoratet finnes her

skole barnehage
1