Hopp til toppmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
6. oktober:

Influensavaksinasjon 20. og 21. oktober

For timebestilling ring legekontoret tlf 789 43 550. I første omgang tilbys influensavaksinen til... Les mer

Covid 19 vaksinering. Dose 3 til eldre over 65 år

Helse- og omsorgsdepartementet har besluttet å følge Folkehelseinstituttets anbefaling om å tilby en oppfriskningsdose (boosterdose) til de eldre aldersgruppene.

Det skal gå 6 mnd mellom dose 2 og dose 3.

Vaksine2

Influensavaksinasjon 20. og 21. oktober

For timebestilling ring legekontoret tlf 789 43 550.

I første omgang tilbys influensavaksinen til målgruppen som er:

• personer over 65 år

• beboere i omsorgsboliger og sykehjem

• barn, unge og voksne med ulike kroniske sykdommer

• personer med kroppsmasseindeks over 40

• gravide i 2. og 3. trimester

• prematurt fødte barn, spesielt barn født før uke 32 i svangerskapet, fra 6 måneder til fem år.

• helsepersonell og andre ansatte i helse- og omsorgstjenesten med pasientkontakt

• husstandskontakter til personer med nedsatt immunforsvar

• svinerøktere og personer med jevnlig kontakt med levende griser

Flerbrukshuset

Folkemøte - innspillmøte Kystsoneplanen for Varanger

Formålet med kystsoneplan for Varanger er å utarbeide en helhetlig plan for kommunenes sjøarealer og et kunnskapsbasert forvaltningsverktøy for kommunene. Gjennom planarbeidet skal det utvikles langsiktige rammer for bærekraftig arealbruk, forvaltning og verdiskapning i kystområdene. Gjennom planprosessen skal det legges opp til kunnskapsutvikling og erfaringsutveksling mellom de involverte kommunene, som vil gi grunnlag for framtidig samarbeid om arealbruken i kystsonen i Varanger. Kystsoneplanen skal bli en juridisk bindende plan på kommuneplannivå.

Kystsoneplanen
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |