Hopp til toppmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

SPRÅKKAFE I MARS

Heil Folkens😊

Her kan du se agendaen for neste måned.

Vær oppmerksom på at det ikke vil være språkkafe 20. mars 24.

bildet plakat mars[1]

Støtte til Språkkafe!

Takk til Vardø kommune og kulturpilot som støtter språkkafeen.

En stor takk og klem til alle deltakere. Det er så hyggelig å se dere hver uke😊

bildet plakat med lolo

SPRÅKKAFE February 21!

Hi

We will have a språkkafe this week and we will pretend it's valentine's day:)!

See you, Lolo.

sprakkafe vanetines 21

Språkkafe special Valentines day AVLYST

Hei alle sammen,

Det er med beklagelse jeg må informere dere om at morgendagens Språkkaffe dessverre blir avlyst grunnet sykdom. Jeg beklager eventuelle ulemper dette medfører og setter pris på forståelsen deres. Vi ser frem til å møtes igjen den 21. februar.

Med vennlig hilsen,
Lolo

markus-winkler-7EwWeNyzSwQ-unsplash

MARITIMT FORUM

Tirsdag 13.02.24
Kl. 10-12

Sted: Turistinfoen ved Vardø Havn

Logo Vardø kommune

SPRÅKKAFE SPECIAL

SPECIAL SPRÅKKAFE ONSDAG 14 FEBRUAR

Vi skal ha en quizz med en premie og koss oss masse på ❤️Valentines dag.❤️

Vi sees kl 18 på Glasshuset!

valentines spr

Redusert drift på Vardø legekontor mandag 12. februar

Vardø legekontor endrer sitt journalsystem og dette kommer til å ramme drift på legekontoret. Konvertering foregår fra kl. 9.00 på mandagen den 12. februar til kl. 8.00 på tirsdagen den 13. februar.

Logo Vardø kommune

Hei alle bibliotekbrukere!

Vi har spennende nyheter å dele fra Vardø Bibliotek! Vi implementerer nå et nytt biblioteksystem med fantastiske funksjoner, inkludert muligheten til å låne fra alle bibliotek i Norge!

For å sikre en jevn overgang til det nye systemet, jobber vi hardt med å oppdatere registreringene til alle med lånekort fra Vardø Kommune. Vi har imidlertid støtt på en utfordring da noen av våre brukere ikke har registrert e-post eller telefonnummer hos oss, og vi har dessverre ikke klart å kontakte dem for å oppdatere opplysningene.

Som en strategi har vi derfor valgt å midlertidig sperre lånekortene til de som ikke har lånt en bok fra oss de siste årene. Dette vil oppmuntre dem til å besøke biblioteket, ordne lånekortet og gi oss anledning til å oppdatere deres opplysninger i systemet, inkludert e-post og telefonnummer.

Viktig informasjon: Hvis du prøver å bruke ''BookBites'' og oppdager at lånekortet ditt er sperret, vil du dessverre ikke kunne bruke ''BookBites'' før lånekortet er aktivt igjen.

Ta kontakt med oss, så ordner vi det umiddelbart for deg!

Vi setter pris på deres forståelse og samarbeid mens vi implementerer disse positive endringene. Takk for at dere er en viktig del av Vardø Biblioteket!

[Vardø Bibliotek]